xLAPTOP BLOG

Solutii si sfaturi utile pentru PC-ul tau

PC-ul tau merge mai incet decat cand era nou?

O data cu trecerea timpului performanta calculatorului se va reduce.
Acest fapt se datoreaza in principal programelor folosite care in timp devin consumatori tot mai mari de resurse, astfel solicitand PC-ul din ce in ce mai mult.

10 Sfaturi pentru a evita repararea calculatorului

Marea majoritatea a problemelor calculatoarelor pot sa fie prevenite cu usurinta prin metode foarte simple care sunt la indemana oricui. In continuare am sa va prezint 10 metode simple dar de o importanta mare pentru a mentine calculatorul dvs intr-o stare de functionare buna.

Cum sa te protejezi de virusi? 5 Solutii simple

Printre principalele motive pentru care esti nemultumit de modul in care functioneaza calculatorul se afla virusii. Pe scurt, virusii sunt bucatele micute de software care se ataseaza pe alte programe sau procese ale sistemului de operare si pot avea efecte devastatoara.

Care e cel mai bun browser?

Alegerea browserului cel mai bun de mult nu mai este o decizie simpla. Competitia in randul browserelor este foarte acerba, saptamanal acestea lanseaza o versiune imbunatatita.

Calculatorul meu merge ok, de ce sa il verific?

Am sa iti spun adevarul: Pentru ca se va strica! Cand? Asta e doar o chestiune de timp. Ce pot sa iti spun e ca poti intarzia acest moment destul de mult, asta daca iti doresti sa nu cheltuiesti bani pentru reparatii inutile.